Voor 3 cent per dag een betere toekomst.

Ze kunnen uw hulp heel goed gebruiken. Schoon drinkwater vergroot hun kansen.

Voor 3 cent per dag een betere toekomst.

U geeft een kind 1 jaar schoon drinkwater voor slechts 10 euro!

Sponsormogelijkheden

Voor 10 euro geeft u een kind al een jaar lang schoon drinkwater. U kunt ook een klas, school of weeshuis adopteren. Of een watertank voor een school schenken.

Sponsormogelijkheid Bedrag (euro) Toelichting Opmerking
Jaar lang schoon drinkwater voor 1 kind 10,-
Jaar voor 1 schoolklas +/- 250 -500 +/- 250 -500 Schoolklas specifiek benoemd
Half jaar 1 schoolklas +/- 125 - 250
Jaar een hele school 1500-3000,- Afh. van aantal klassen School specifiek benoemd
Jaar weeshuis 500-1000,- Afh. van aantal kinderen Weeshuis specifiek benoemd
Watertank 400,- Watertank wordt geplaatst bij school of weeshuis Naamsvermelding
DWL Strolley* 270,- Een strolly is een wagen waarmee het water wordt rondgebracht Naamsvermelding

Scholen

Stichting Waterpas levert dankzij de vele vrienden al aan de volgende scholen, weeshuizen en ziekenhuizen schoon drinkwater.

Bambino Academy, ACK St. Matthews Primary School, Mama Ngina Girls Secondary School, Onesmus Boys Centre, Dickson Children Centre, Mtwapa Academy, Mji Wa Salama Chidren’s Home, N&P School, Lioness Cubs Children Home; Mtwapa Complex School, Oceanic Greenfield School, Jambo Jipya The Future Child, Furaha Community School, Baharini Primary School, Happy Rock Centre, Sheikh Khalifa Secondery School, Amukeni Nursery School, Darul Aitham Children Home, Fairfield School, SCK Centematy, Glee Needy School, Green Olive Children Home, Chaani, St Mary, Mtepeni, New Star, Mary Cliff, Port Reitz School.

Sinds november 2012 zijn er 5 nieuwe scholen bij: Mikanju Primary School, New light Children Home, New Life Academy,EAP Maamba CDC en Manna Good News Academy.