Help ook mee

Voor een mooie toekomst voor onze kinderen

U kunt meehelpen als particulier, vereniging, kerk of bedrijf. Graag geven we u een overzicht van de mogelijkheden.

Help mee om deze mooie kinderen een goede basis te geven voor hun toekomst. Voor slechts 10 euro per jaar geeft u een kind schoon drinkwater. En voor 250 euro per jaar een complete schoolklas. Of wilt u als gezin, vereniging, kerk of bedrijf een hele school helpen?

Uw gift redt levens biedt kinderen een basis voor een betere toekomst van henzelf, hun gezin, hun gemeenschap en zelfs: hun land. Als particulier of bedrijf kunt u direct uw gift doen via onderstaande button.

Hoe kunt u als bedrijf meedoen? Word partner.

Stichting Waterpas wil continuïteit bieden aan scholen in het verstrekken van drinkwater. Daarom bieden wij bedrijven de mogelijkheid om partner te worden voor 3 jaar. Met bijkomende voordelen. Natuurlijk zijn we ook heel blij met eenmalige sponsoring.

Als organisatie kunt u kiezen uit Gold of Silver Partner. Als partner wordt u vermeld op onze site en uitgenodigd voor onze jaarlijkse Partnerbijeenkomst. Ook krijgt u een link met een specifieke school en mag u het Partnerlogo gebruiken voor vermelding in hun eigen communicatie. 

  • Gold Partners doneren 3 jaar lang minimaal € 2.500 per jaar. 
  • Silver Partners doneren 3 jaar lang minimaal € 1.000 per jaar. 

Wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze partners

Sponsormogelijkheden

Voor 10 euro geeft u een kind al een jaar lang schoon drinkwater. U kunt ook een klas, school of weeshuis adopteren.